lördag 19 juli 2008

Imorgon tystnad

Hej vanner.

Imorgon borjar den stora tystnaden. Bara en vecka, men dock. Det ar markligt. Jag har de senaste dagarna langtat efter denna tystnad. Det kanns som att det finns mycket att skriva om men det far vi ta nar jag kommer hem.

Det kanns som en sa stor forman. Detta enkla som pga kyrkans professionalisering kostar tusentals kronor i sverige - Gratis!

Nu..

Den stora sabbatsvilan.. :)

6 kommentarer:

tubbo sa...

Vila, min vän..

Du finns i min bön..

Hörs..

Anonym sa...

Lycka till.. Själv vet jag inte om jag skulle kunna vara tyst i en vecka. Men det kanske är nyttigt :)

Kraxpelax sa...

Ja, tystnaden älskar jag också. Tystnaden under nattvardsgången, tystnaden under en enskild andakt i kyrkans Mariakapell. Och det är alldeles gratis.

Charlotte Therese sa...

Det finns nog inget som är mer underbart än tystnaden...

Och inget som är mer sällsynt...

De flesta verkar inte vilja veta av den, är rädda för att konfrontera sig själva, och än värre: Gud - och gör allt för att förhindra ens en enda sekunds tystnad.

Jag saknar tystnaden enormt (med tre skolor utanför fönstret och ett fasligt liv både dag och natt från barn, vuxna, hundar, gräsklippare, grävskopor, bilar och mopeder).

Njut i fulla drag!

Kraxpelax sa...

Det är skillnad på ljud och ljud, absolut tystnad stör mig. Jag bor granne med en stor trafikled och har alltid fönstret öppet. Jag tycker trafikbruset är vackert och lugnande, som vågsvall ungefär. Också det en sort tystnad!

En vinternatt var jag sjuk och låg vaken hela natten. Framåt fyratiden på morgonen kom en dundrande snöskrapa. Det var ungefär det vackraste jag hade hört nästan, kände mig så mycket mindre ensam.

Papa Dan sa...

Låter underbart. Hoppas du får en fantastisk upplevelse!