fredag 17 oktober 2008

Oj nu blev jag trött.


Trött eller förbannad.. Hmm... Nej trött..

Detta med rockmusik och satanism trodde jag var en hysteri som gått över men icke.. Hittade en helt galen sida ur vilken följande utdrag är tagna. Läs gärna texten i sin helhet och fundera sedan på hur en organisation 2008 kan ha dylika texter publicerade på sin hemsida? Bluff?

"Alla skivor helgade åt djävulen är grundade på samma principer. En av dessa är rytmen [betecknas på annat ställe som synkoperad vilket t.ex. all jazz osv är.], eller beatet som det också kallas, vilken utgår från rörelserna vid den sexuella akten. Individen får plötsligt känslan av att vara vanvettig. Detta förklarar också de fall av hysteri vilket är resulatet av att den sexuella instinkten har höjts till ett högre plan av rytmen [kan man ana känslor och drifter bakom den stela ytan hos författaren? "Jag vet inte vad som händer men det får mig att tänka syndiga tankar om sex.." :)].

Vid konserter är volymen avsiktligt lagd på en nivå som ligger sju decibel[(!)] över toleransnivån[(?)] för nervsystemet. Detta är perfekt uträknat: om unga människor utsätts för denna musik under en viss tidslängd börjar en typ av depression, rebelliskhet och aggresion att utvecklas. De vet inte varför; de tror att de inte har gjort något annat än att lyssna på lite musik. Det är ett resultat av att ha överstimulerat nervsystemet som orsakar förvirring och driver människor till att leva ut rytmen som de har lyssnat på hela kvällen.

Förutom allt detta finns det också undermedvetna signaler. De är exceptionellt höga signaler med en frekvens på 3000 svängningar per sekund [Ehh, 20 - 20000 hz är väl vanligt hörselområde.], vilket är långt över mänsklig hörselnivå. Lyssnare kan inte höra dem då de ligger över det frekvensområde som är hörbart för det mänskliga örat. Dessa ljud stimulerar utsöndringen av en substans i hjärnan vilken har samma effekt som droger. Denna substans är en naturlig drog som produceras av den mänskliga hjärnan. Personer känner sig konstiga och avsikten är att uppväcka ett behov av droger i dem eller behovet att hålla fast vid de känslor som är förknippade med dem."

"Forskning[(!)] har visat att 18% av alla självmord bland unga människor, och många våldsdåd kan härledas till Rock 'n' Roll. Utan tvekan finns det en koppling mellan rock och droger: några exempel är Beatles "Yellow Submarine" och Rolling Stones "Brown Sugar" (heroin). Det finns också en koppling mellan rock och ockultism, vilket leder till satanism. Ett exempel är The Beatles skiva från år 1968: "Djävulens Vita Album"."

Som sagt läs texten och bränn sedan alla lp-skivor!

3 kommentarer:

Alde sa...

Men oj vad jag fastnade på den sidan! Det gick alldeles runt av tokerier och kikade för skojs skull på deras "Argument och förklaringar" där de skriver sådär typiskt "Jesus sade" men citatet är någon som Jesaja sa enligt min bibel iallafall, fniss. Och kontentan av "citatet" blir att de liksom fariseérna är helt ute och cyklar - enligt Jesus. Nästan lite roligt faktiskt...

Också denne ständige Ekman, nu har han blivit så häcklad att han stänger butiken/bloggen ett tag och är rasande över alla rockband ;)
Såhär skriver han:
---
"Här hemma händer det ju alltid något. Ett rockband står på altaret i en kyrka och skriker ut sina grejor. Helt sjukt!! Andra hånar och häcklar i kyrkor och kommer undan med att det måste ju finnas en debattt om sker. Visst, men kanske fel plats, fel tid och också ofta fel personer.

Nåväl, det växer nog upp ett släkte som har både Guds kärlek, Guds kraft och Gudsfruktan i sina liv och då blir det nog annat än gyckel och hån som tar över."
---

Känner mej väldigt utvald som en sån där "fel person" och de som ska växa upp med Gudsfruktan (och Ekmanrespekt) och såklart utan rockmusik - det är väl hans egenproducerade studenter.

Iskra sa...

Det måste väl vara någon form av internetironi, nätet är som beknt ett väldigt tacksamt medie att dra folk vid näsan. Ingen människa med det svenska språket som modersmål kan vara så senkommen som att dra fram rock och djävulsmyten i dessa dagar. Jag rotade inte så noga men säg mig att spelalåtarbakelängesmetoden finns där någonstans.

Excelsis sa...

Iskra: Alldeles korrekt. Och en lång utläggning om hur onda Beatles av alla band är... :)