söndag 15 februari 2009

Betyg 2+/5


Föreläsare ja... Jag ger mig själv 2+/5 i betyg men får till mitt försvar säga att det var inte den enklaste publiken. Nästa gång skall jag skriva ett manuskript med mer tydliga stolpar och kanske lite grundligare definiera olika begrepp.

Jag får se det positivt, tänk så mycket jag kan lära mig. :)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Var någonstans föreläste du? Och i vilken församling?

Jacob Hjort sa...

Qapmoc: Det var ingen så stor tillställning. Vi hade den i kyrksalen i den församling där jag är med, dvs. Uddevalla församling. http://www.svenskakyrkanuddevalla.se/

Anonym sa...

Okej! Trevligt :) Är du någon form av pastor/präst eller fick du "predika" ändå?

Jacob Hjort sa...

Qapmoc: Nej, bara vanlig bänknötare i kyrkan. Jag har dock haft möjlighet att bli medbjuden i diskussioner kring visioner och utveckling i församlingen, kanske främst pga. vassa armbågar, och har där fått ett särskilt ansvar för bönelivet i församlingen. Det var väl ett steg i detta, men kanske också för att testa hur det fungerar då en av visionerna är att kunna erbjuda någon form av fördjupning. Så medan prästerna har talat om Fadern, Sonen och den Helige Ande, samt Nicenum för någon månad sedan, pratade jag om bön, nästa söndag blir det en dag om försoningen, där jag skall presentera en mer ortodox syn på densamma.

Anonym sa...

Intressant, och ett bra initiativ av dig måste jag säga! Finns dina predikningar att ta del av online?

Jacob Hjort sa...

Qapmoc: Som inspelat, nej. Jag brukar lägga ut manus och dylikt i bloggen (det har inte blivit så många tillfällen än.) Det jag pratade om bön är länkat i inlägget.